Szállítás - Ácsgép Fuvarozó Kft.

Szállítás

Az évszázadok során a szállítmányozás, áruszállítás észrevétlenül a mindennapjaink részévé vált, akár kisebb áruszállításokról, akár túlsúly-, túlméretes szállításokról beszélünk.

Napjaink modern logisztikája egyértelműen a megrendelők megváltozott igényeihez kell, hogy alkalmazkodjon. A rendelési ciklusok lerövidülése mellett a költséghatékonyság is kihagyhatatlan szerepet tölt be egy-egy fuvar feladatnál, így a szállítóeszközök teljes kihasználtsága, a pontosság és a megbízhatóság elengedhetetlen erényei a cégeknek. A megnövekedett feladatok végrehajtásánál fontos a fuvareszközök megfelelő megválasztása is, biztosítva ezzel a biztonságos közlekedést.

Ezek a folyamatok csak abban az esetben tudnak megfelelni a vevői, gazdaságossági, valamint környezetvédelmi elvásároknak, ha hátterükben korszerű kommunikációs infrastruktúra áll, amelyen keresztül maga a folyamat nyomon követhető, ellenőrizhető és szükség esetén lehetőségeket biztosít a beavatkozásra is. Ezáltal a szállítási üzletág elengedhetetlen feladata a gyors és közvetlen kapcsolat a járművezető és a diszpécser között, illetve a szállítmánykövetés.

Ezek alapján úgy gondoljuk, hogy egy toronydaruzással és autódaruzással foglalkozó vállalkozás esetében célszerű a saját szerelvényekből álló flotta fenntartása, így cégcsoportunk a kezdetektől fogva széles körben tudja kielégíteni a megrendelői igényeket.

Jelenleg, gépszállító trélerünk alkalmas kisebb daruk szállítására, nehézgépszállításra, túlsúlyos-, túlméretes áruk mozgatására. Azonban a speciális eszközök mellett fontosnak tartjuk, hogy a normál nyerges szerelvényeinkkel is meg tudjunk oldani túlméretes fuvarfeladatokat, ezzel csökkentve a fuvarköltségeket, mégis biztonságos megoldást nyújtva megrendelőinknek.